Dan Barna: „Rezultatul arată că cei care vor scoate pesedismul din țară sunt USR PLUS”

Dan Barna: „Rezultatul arată că cei care vor scoate pesedismul din țară sunt USR PLUS
Sursă foto: Facebook / Dan Barna

Nicușor Dan va obține o victorie en fanfare la Primăria Capitalei, potrivit sondajului Avangarde. Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a transmis un mesaj, imediat după comunicarea exit poll-ului.

„Vedem estimările de la ConsiliulGeneral, unde avem 33%, aratăcăcei care vor scoate pesedismul din țarăsunt USR PLUS. Îi felicit pe toți colegii mei (…)

Faptul căamreușit într-o măsurăsemnficativăsă scoatem Bucureștiuldin mâna pesediștilor este meritul dumneavoastră.

Este victoria lui Nicușor Dan, omul care a reușitsăo scoatăpe Gabriela Firea din Primăria Capitalei. Este un rezultat care aratăcăUSRPLUSîși va asuma acest rezultat pe care îl așteptați, de a aduce oameni competenți.

Vorbim de aproape 3.000 de consilieriUSR PLUSîn întreaga țară, oamenicare vor aduce în consiliile locale proiecteleUSR PLUS, acele proiecte pe care le-am anunțat acum 3 zile, digitalizare, transparentizare și fondurile europene, priorități începând de luni pentru colegii noștri.

Felicitări tuturorcolegilor mei, este o victorie spectaculoasă, felicitări Dacian, este un succes al USR PLUS!”, a declarat Dan Barna.

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan, câștigător detașat, potrivit sociologilor

Nicușor Dan s-a clasat primul în cursa pentru postul de Primar General al Capitalei, potrivit rezultatelor valabile pentru ora 19:30 ale exit poll-ului realizat de CURS-Avangarde. Candidatul Nicușor Dan a obținut 47,2% din voturile valabil exprimate la alegerile locale din București, în timp ce principala sa contracandidată, Gabriela Firea, ar fi primit doar 39%. Podiumul este completat de Traian Băsescu, care este creditat de cele două institute de sondare cu 8,6%.

Nicușor Dan – 47,2%

Gabriela Firea – 39%

Traian Băsescu – 8,6%

Florin Călinescu 1,7%

Călin Popescu-Tăriceanu 1,6%

Ioan Sîrbu – 0,6%

Alexandru-Ion Coita – 0,3%

Harry-Ilan Laufer – 0,1%