Deputatul PNL Alexandru Kocsis îi cere lui Eugen Pîrvulescu să se autosuspende de la șefia PNL Teleorman, dat fiind dosarul penal ce-l vizează / Parlamentarul remarcă „dubla măsură” în atitudinea lui Florin Cîțu

Deputatul PNL Alexandru Kocsis îi cere lui Eugen Pîrvulescu să se autosuspende de la șefia PNL Teleorman, dat fiind dosarul penal ce-l vizează / Parlamentarul remarcă „dubla măsură” în atitudinea lui Florin Cîțu
Foto: Alexandru Kocsis / Facebook

Alexandru Kocsis, deputat PNL de Iași, i-a solicitat lui Eugen Pîrvulescu să se autosuspende din funcția de președinte al PNL Teleorman. Pîrvulescu e sub control judiciar, fiind acuzat de DNA că a trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță Teleroman. Recent, Eugen Pîrvulescu a anunțat că-l susține pe Florin Cîțu în cursa pentru șefia PNL.

Alexandru Kocsis îi cere lui Eugen Pîrvulescu să se autosuspende de la conducerea PNL Teleorman

„Am aşteptat câteva zile. Am aşteptat o săptămână. Am aşteptat două săptămâni. Nu s-a ȋntâmplat nimic, nu s-a sesizat nimeni.
Drept urmare, pe această cale, ȋn calitate de deputat al PNL Iași, ȋi solicit public domnului Eugen Pîrvulescu să se autosuspende din funcția de președinte al PNL Teleorman.

Eugen Pîrvulescu se află din data de 22 iulie sub control judiciar, inculpat într-un dosar #DNA ȋn care este acuzat că a trucat concursul de la Serviciul județean de Ambulanță Teleroman.

Eu nu judec, dar ştiu că oamenii îi judecă aspru pe politicienii care fac naveta între tribunal și partid. Uman sunt alături de Eugen Pȋrvulescu şi am ȋncredere că, dacă este nevinovat, va reuşi să probeze asta ȋn faţa instanţei de judecată, dar situaţia sa juridică nu poate afecta imaginea Partidului Naţional Liberal”, a scris Alexandru Kocsis, pe Facebook.

El a dat apoi exemplul lui Costel Alexe, care s-a autosuspendat din funcţia de președinte PNL Iași, după ce a fost informat de DNA că are calitate de inculpat ȋntr-un dosar. Alexandru Kocsis l-a mai lăudat pe Alexe pentru faptul că nu a mai candidat la nicio funcție în alegerile interne din PNL.

Deputatul PNL a remarcat apoi dubla măsură manifestată de premierul Florin Cîțu, care a catalogat drept „ușor tardivă” decizia lui Costel Alexe, dar care pare să nu aibă nicio problemă cu faptul că Eugen Pîrvulescu, în fix aceeași situație, nu vrea să renunțe la funcție.

„La vremea respectivă, Florin Cîţu a calificat decizia colegului meu de la Iaşi drept ”uşor tardivă”, deşi a fost luată în aceeași zi cu anunțul făcut de DNA. Acum, Florin Cîțu l-a felicitat pe Eugen Pîrvulescu pentru faptul că îl sprijină la șefia partidului.

De ce această dublă măsură?

Aştept decizia domnului Pȋrvulescu de autosuspendare din funcţia de preşedinte al PNL Teleorman. Aştept consecvenţă”, a mai scris Alexandru Kocsis, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe