Dragnea, nemulțumit de schimbarea de la Educație: Nu știu unde a greșit domnul Curaj. Dacă a fost schimbat din cauza vechii povești cu plagiatul lui Ponta, atunci e foarte rău (VIDEO)

Dragnea, nemulțumit de schimbarea de la Educație: Nu știu unde a greșit domnul Curaj. Dacă a fost schimbat din cauza vechii povești cu plagiatul lui Ponta, atunci e foarte rău (VIDEO)

Liviu Dragnea nu este deloc mulțumit de remanierea făcută de premierul Dacian Cioloș și nici nu are mari așteptări de la viitorii miniștri. Liderul PSD a declarat că nu înțelege de ce nu au fost schimbați din funcții și Raluca Prună, Ministrul Justiției, și Achim Irimescu, Ministrul Agriculturii.

Mai mult, Dragnea a susținut că nu înțelege de ce a fost schimbat de la Educație Adrian Curaj, dat fiind că acesta nu a făcut lucruri spectaculoase, dar nici nu a făcut mari greșeli. Social-democratul a mai declarat că a auzit că Cioloș l-a schimbat pe Curaj din cauza problemei cu plagiatul lui Ponta și, dacă ar fi așa, acest lucru este regretabil.

”Dacian Cioloș mi-a spus că acest proces ar putea să nu fie finalizat aici. I-am spus că nu mă interesează foarte mult, atât timp cât agricultura e un domeniu în care există o nemulțumire foarte mare. Dânsul a spus că așociațiile sunt mulțumite, dar eu nu am auzit în niciun județ păreri bune despre ce se întâmplă în agricultură. Sunt multe temeri, supărări din cauza subvențiilor și depunerii întârziate a proiectelor.

Eu am pus o singură întrebare: de ce nu sunt și cei doi (Prună și Irimescu – n.r.) pe listă? Mi-a spus că încâ se mai gândește. Faptul că m-a sunat înainte e un gest civilizat, dar nu m-a mulțumit”, a declarat Dragnea.

Acesta a acuzat membrii actualului Guvern că au o atitudine ONG-istă, adică vorbesc mult, dar nu fac mare lucru: ”e o abordare, din păcate, de tip ONG. Nu înseamnă că e una incorectă, dar ca ONG ai o anumită atitudine firească – promovezi, susții proiecte- , dar ca membru a Guvernului trebuie să fii foarte aplicat. Am ascultat foarte multe vorbe, mai puține fapte. Nu sunt speranțe față de viitorii miniștri”.

Dragnea, nemulțimit de schimbarea de la Educație: Nu știu unde a greșit domnul Curaj

#DIRECT_ONE_5k40k2#

Liviu Dragnea a mai susținut că nu înțelege de ce a fost schimbat Adrian Curaj de la Educație.

”Nu știu unde a greșit domnul Curaj. Dânsul nu are nicio legătură cu PSD, dar trebuie să spun că eu nu am simțit mari probleme la Educație. E adevărat că nici nu a făcut lucruri spectaculoase.

Mi-a zis cineva aseară, poate să fie doar un zvon, o evaluare greșită, că a fost schimbat Curaj din cauza vechii povești a plagiatului lui Ponta. Dacă ar fi așa, e foarte rău că înseamnă că Victor avea dreptate și că principala problemă identificată a României e acest subiect.

E foarte improtant subiectul, dar tinde să devină o obsesie. Cred că ce a făcut Ponta ca premier nu poate fi anulat, șters de aceste încercări care nu au legătură cu dorința de a afla adevăul”, a declarat liderul PSD.