Dragnea trimite săgeți către Grindeanu pe subiectul remanierii: Mai important decât orice nume, indiferent cât de important se crede acel om, e programul de guvernare

Dragnea trimite săgeți către Grindeanu pe subiectul remanierii: Mai important decât orice nume, indiferent cât de important se crede acel om, e programul de guvernare
Foto: Evz

Zvonurile despre lupta pentru putere dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu par a fi confirmate chiar de către liderul PSD.

În contextul evaluării guvernamentale, Dragnea a susținut că oricât de important s-ar crede un om, acesta nu va putea rămâne în Guvern dacă evaluarea va demonstra că nu și-a făcut treaba conform programului de guvernare. Prin urmare, și Grindeanu ar trebui să-și facă griji pentru scaunul său.

”Mi se pare că s-a inflamat mult o problemă care deocamdată nu există. Nu văd de ce cineva ar fi supărat sau speriat de evaluarea guvernamentală. E firesc să o facem, pentru că avem un pachet de măsuri sociale și fiscale pe care le-am făcut, dar urmează și alte măsuri și trebuie să vedem dacă primele măsuri sunt la nivelul prevăzut de programul de guvernare. Evaluarea e acum în desfășurare. Facem o evaluare pe fiecare domeniu împreună cu colegii din ALDE. În etapa următoare va fi o discușie cu fiecare ministru și cu premierul”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă Grindeanu este amenințat cu schimbarea, Dragnea a răspuns: ”nu putem vorbi despre asta, nici despre scaunul vreunui ministru. Mai important decât orice nume, indiferent cât de important se crede acel om, e programul de guvernare, care are ca obiectiv România”.

Întrebat ce părere are despre zvonul potrivit căruia PSD ar pregăti o moțiune de cenzură pentru a scăpa de Grindeanu, Dragnea a răspuns: ”e o prostie”.