Eugen Tomac: Singura noastră șansă ca națiune, pentru a deveni mai puternici și mai dezvoltați, este să investim continuu și eficient în educație

Eugen Tomac: Singura noastră șansă ca națiune, pentru a deveni mai puternici și mai dezvoltați, este să investim continuu și eficient în educație
Foto: Facebook @ Eugen Tomac

Eurodeputatul PMP Eugen Tomac a explicat, marți, că putem depăși decalajul dintre noi și vestul Europei în următoarele decenii doar dacă investim continuu și eficient în educație. Oficialul i-a felicitat pe elevii români distinși cu medalii la Olimpiada de Chimie, unde s-au remarcat ca fiind „printre cei mai buni din lume și au obținut trei medalii de aur și una de argint”.

Cele trei medalii de aur au fost cucerite de Mircea-Raul Bodrogean și Alexandru Cătălin Dianu de la Liceul Internațional de Informatică din București, respectiv de Tudor Lile de la Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad. Ștefan Dimitriu de la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov a câștigat argintul.

Eugen Tomac: „Este meritul lor și al profesorilor”

„Este meritul lor și al profesorilor care le-au descoperit potențialul și i-au încurajat să facă performanță. Singura noastră șansă ca națiune, pentru a deveni mai puternici și mai dezvoltați, este să investim continuu și eficient în educație. Doar așa putem depăși în următoarele decenii decalajul care există între noi și vestul Europei”, a scris Eugen Tomac, marți, pe Facebook.

Ultima oră
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)