Florin Cîțu a anunțat noi relaxări de la 1 august. Premierul: Singura pregătire pentru valul 4 e vaccinarea anti-COVID-19 (VIDEO)

Florin Cîțu a anunțat noi relaxări de la 1 august. Premierul: Singura pregătire pentru valul 4 e vaccinarea anti-COVID-19 (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu a anunțat noi relaxări începând din 1 august, legate mai ales de desfășurarea evenimentelor în aer liber. Masca de protecție, însă, va fi în continuare obligatorie în spațiile publice închise.

Florin Cîțu, despre noi relaxări

„Sunt relaxări mai mult pentru evenimente în spaţiu în aer liber, cu un număr mai mare de participanţi. Ora nu se schimbă, rămâne tot 02.00 noaptea. Nu sunt foarte multe relaxări. Aşa cum arată acum situaţia, mergem cu ce avem”, a declarat Florin Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Premierul a punctat, în acest context, că masca va fi în continuare obligatorie în spațiile publice închise.

„Suntem încă într-o situaţie foarte bună. Avem şi condiţii la intrarea în ţară pe care nu le modificăm. Suntem precauţi”, a continuat șeful Guvernului.

Cîțu a mai spus că singura pregătire pentru valul 4 al pandemiei este vaccinarea și că ne îndreptăm spre administrarea și a celei de-a treia doze: „Singura pregătire pentru valul 4 e vaccinarea. Rămân vaccinuri şi pentru a treia doză. Aşteptăm decizia, dar specialiştii se îndreaptă spre acest lucru”.

Ultima oră
09:04 - Bilanțul victimelor produse de erupția vulcanului din insula Java: 13 morți și 41 de răniți (VIDEO)
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)
21:27 - Doi turiști ucraineni, atacați de o ursoaică în zona Castelului Peleş. Ursoaica va fi relocată / Versiunea primarului din Sinaia
20:54 - Pakistan: Un bărbat a fost torturat, ucis și incendiat de sute de oameni după ce ar fi dat jos niște afișe cu citate din Coran