Florin Cîţu: Dacă există semnături false pe moţiunea de cenzură, cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă

Florin Cîţu: Dacă există semnături false pe moţiunea de cenzură, cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă
Foto: Florin Cîțu / Facebook

Premierul Florin Cîţu a declarat că dacă într-adevăr există semnături false pe moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR, atunci cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă.

Florin Cîţu, despre moțiunea de cenzură care-l vizează

Întrebat, potrivit Agerpres, dacă deţine informaţii că ar exista semnături false pe moţiunea USR PLUS şi AUR, Florin Cîţu a răspuns: „Nu am informaţiile acestea, dar vă spun atâta: dacă există semnături false pe o moţiune, cei care au făcut acest lucru trebuie să răspundă. Şi dacă USR s-a asociat şi cu o moţiune cu semnături false, deja lucrurile arată foarte trist”.

Declarațiile vin în contextul în care, duminică seară, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că „există suspiciuni că nu sunt semnăturile”.

La rândul său, senatoarea PNL Alina Gorghiu a vorbit despre „semne de întrebare” cu privire la moțiune, ce vor fi analizate în ședința Birourilor permanente reunite de luni, de la ora 12.00. Abia după clarificarea situației ar putea fi dat votul pe calendarul moțiunii de cenzură.

Iar deputatul PNL Florin Roman a susţinut că moţiunea ar fi însoţită de peste 30 de semnături scanate, copiate din tabele şi cu suspiciuni de falsificare.