Florin Cîțu, despre întâlnirea cu Marcel Ciolacu: Nu m-am răzgândit, am luat decizia să ne vedem. Îi fac o invitație oficială, să discutăm puțin pe tema PNRR (VIDEO)

Florin Cîțu, despre întâlnirea cu Marcel Ciolacu: Nu m-am răzgândit, am luat decizia să ne vedem. Îi fac o invitație oficială, să discutăm puțin pe tema PNRR (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Florin Cîțu spune că se va întâlni cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru a discuta despre Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), precizând discuția va avea loc în cursul acestei săptămâni sau săptămâna viitoare.

Premierul Florin Cîțu, noi precizări despre viitoarea discuție cu Marcel Ciolacu despre PNRR

Întrebat, luni, pe holurile Parlamentului, dacă s-a întâlnit sau urmează să se întâlnească cu Marcel Ciolacu, Florin Cîțu a răspuns: ”Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu săptămâna trecută și ne vom vedea, sper, cred că săptămâna aceasta, la Guvern. Îi fac o invitație oficială, să discutăm puțin pe tema PNRR. (…) Nu m-am răzgândit, am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă acest lucru, depinde și de problemele domnului Ciolacu, vom discuta, dacă se poate, săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Marcel Ciolacu a anunțat, pe 16 mai, că înconvorbirea telefonicăavută cu premierulFlorin Cîțu, au convenit să decidă luni împreună data şi locul în care va avea loc întâlnirea pe tema PNRR.

Ulterior, reprezentanții Guvernului au transmis că premierul nu are programată luni vreo întâlnire cu președintele PSD și o astfel de întâlnire nu se regăsește nici pe agenda din această săptămână.