Florin Cîțu, despre tensiunile din Guvern: Sunt oameni inteligenți, care vor să facă ceva, e normal să fie discuții. Important e că ajungem la o concluzie (VIDEO)

Florin Cîțu, despre tensiunile din Guvern: Sunt oameni inteligenți, care vor să facă ceva, e normal să fie discuții. Important e că ajungem la o concluzie (VIDEO)
Foto: gov.ro

Prim ministrul României, Florin Cîțu, a declarat,în emisiunea „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat, că nu simte tensiuni în Guvern din cauza lui Vlad Voiculescu, însă consideră că „sunt oameni inteligenți, care vor să facă ceva, e normal să fie discuții”. Oficialul consideră că important „e că ajungem la o concluzii”.

„Nu(simt tensiuni în Guvern din cauza lui Vlad Voiculescu). Și asta mi se pare interesant, nu ai cum să ai tensiuni, dar sunt oameni inteligenți, care vor să facă ceva, e normal să fie discuții. Important e că ajungem la o concluzie. Dacă lăsăm discuțiile astea care oricum sunt mai mult în presă decât între noi, importantcă a fost votat Bugetul așa cum a fost trimis de Guvern, fără amendamente. E cel mai important test al coaliției. Arată că avem o coaliție puternică. E o coaliție care e pregătită să stea cel puțin 4 ani. Sunt convins că Dreapta va sta la guvernare 8 ani, că va avea succes această guvernare și românii vor vota iar Dreapta. Această coaliție e foarte bine închegată”, a afirmat Florin Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Reacția lui Florin Cîțu, după datele controversate publicate de Vlad Voiculescu

Florin Cîțu respinge varianta existenței unor tensiuni cu Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, după publicarea datelor controversate cu privire la vaccinare.

„A creat (n.r. – controverse) mai mult interpretarea (n.r. – a datelor). E foarte bine, transparență 100%. Sunt în spațiul public și pot fi interpretate de toată lumea. Nimeni nu avea problemă să iasă cu aceste date. Eu am cerut din primul moment în care am venit la Guvern ca domnul Baciu și Gheorghiță să aibă conferințe săptămânale să prezinte datele.

Primesc sesizări tot timpul, pe care le trimit la Corpul de Control sau unde trebuie să fie rezolvate. Nu era vorba despre această bază de date. Cred că am fost cel mai transprent dintre premieri. Și ieri am prezentat raportul preliminar de la ‘Balș’. Voi prezenta și concluziile raportului Corpului de Control când vor fi gata. Cum am prezentat mereu tot ce a trebuit să prezint, așa va fi și acum”, a declarat Florin Cîțu pentru B1 TV, miercuri seara.