Florin Cîțu: E nevoie de mai mult liberalism în PNL. Vă asigur că, după congresul din 25 septembrie, altfel se vor lua deciziile în partid (VIDEO)

Florin Cîțu: E nevoie de mai mult liberalism în PNL. Vă asigur că, după congresul din 25 septembrie, altfel se vor lua deciziile în partid (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu a declarat vineri, la depunerea oficială a candidaturii pentru președinția PNL, că unul dintre motivele pentru care a decis să intre în această competiție a fost că a vrut să aducă mai mult liberalism în interiorul partidului. După congresul din 25 septembrie, a dat asigurări Cîțu, altfel se vor lua deciziile în partid. Acesta a făcut apoi apel la unitate în PNL.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu susține că vrea să aducă mai mult liberalism în PNL

„Sunt un liberal convins și cred că asta e deja evident pentru toți. Îmi trăiesc viața doar după principii librale. Indiferent în ce situații mă voi afla, alături de cine vom guverna în următorii opt ani, nu voi abdica niciodată de la principiile liberale. Din primul moment în care am intrat în politică și până acum am spus că doar o Românie liberală poate aduce bunăstare pentru toți românii. Am făcut toate eforturile pentru a transforma România.
Am intrat în această cursă pentru că mi-am dat seama că e nevoie de mai mult, e nevoie să am în spate și un partid puternic, partid care va fi cel mai mare din România în anii următori – PNL.

În același timp, trebuie s-o spun și pe asta: era nevoie de mai mult liberalism și în PNL. Ăsta e un alt motiv pentru care am intrat în această competiție. Vreau să vă asigur pe toți că, după 25 septembrie, altfel se vor lua deciziile în PNL.

Eu construiesc echipe, mă înconjor de oameni care au făcut performanță și nu rămân singur. Avem nevoie de toți. Am spus că vreau să construm România liberală, dar nu pot și nu am cum să fac acest lucru singur. Putem să o facem dacă suntem împreună”, a declarat Florin Cîțu.