Florin Cîțu: Alegerile pentru conducerea PNL București se vor desfășura în condiții normale. Partidul va fi mult mai puternic (VIDEO)

Florin Cîțu: Alegerile pentru conducerea PNL București se vor desfășura în condiții normale. Partidul va fi mult mai puternic (VIDEO)

Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că intentionează să facă din PNL cel mai puternic partid din țară, însă lucrurile se vor mai liniște după rezultatul alegerilor interne.

”Pentru mine este foarte important ca din 26 septembrie să facem profilul candidaților PNL pentru fiecare sector. Astăzi sunt sigur că alegerile se vor desfășura în condiții normale și va câștiga Ciprian Ciucu. Când vrei să fii cel mai mare partid din România nu ai decât să ai candidați la fiecare primărie de sector și municipiu din România . PNL va fi mult mai puternic după aceste alegeri veţi vedea că începând cu 26 septembrie, lucrurile se vor linişti, îi asigur pe romani. Veți vedea că din 26 septembrie lucrurile se vor mai liniști și asta trebuie să-i asigurăm și pe români. Guvernarea nu are de suferit de pe urma acestei campanii. Guvernarea merge mai departe, ați văzut și cifrele. Acum facem și rectificarea bugetară, care va fi una pozitivă”, a transmis Florin Cîțu sâmbătă.

Cât despre declarațiile lui Cristian Ghinea cu privire la ieșirea de la guvernare, în cazul în care USR PLUS va pierde un minister, premierul a spus că nu înțelege acest comentariu.

„Nu a fost nicio discuție să piardă un minister. Să nu uităm că și ei sunt în campanie electorală”, a mai spus premierul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.