Florin Cîțu: Voi susține orice propunere care va permite desființarea SIIJ cât mai repede

Florin Cîțu: Voi susține orice propunere care va permite desființarea SIIJ cât mai repede

Premierul Florin Cîțu a oferit o serie de informații cu privire la proiectul de desființare a SIIJ. Cîțu spune că le-a transmis colegilor săi faptul că este necesar curajul și asumarea unei strategii pentru desființarea Secției Speciale.

Fiecare și-a spus părerea, obiectivul este desființarea SIIJ (…) sunt discuții și acum ne gândim la strategie. Le-am spus colegilor că trebuie responsabilitate și curaj, să ne asumăm o strategie.

Poate că ce am făcut până acum nu este cea mai bună strategie, mergem mai departe, dar trebuie responsabilitate și curaj”, spune Floirn Cîțu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu susține orice propunere ar conduce la desființarea SIIJ într-un timp cât mai scurt

Totodată, Florin Cîțu a anunțat că în cursul zilei de marți a văzut o propunere cu privire la desființarea SIIJ, dar pentru moment este „complicat” să se pronunțe, urmând să existe și consultări cu specialiștii.

Propunerea am văzut-o doar astăzi i s-a discuta fără experți de față, a fost o propunere și o discuție politică, e complicat să te pronunți, dar orice soluție care merge în direcția desființării SIIJ cât mai rapid este  soluția pe care o voi susține.

Știți foarte bine că am fost foarte rapid în ședința de Guvern să desființăm SIIJ printr-un proiect de lege, este acum în Parlament, iar eu sunt deschis să văd toate variantele”, a mai adăugat premierul, în cursul zilei de marți.