Gabriela Firea anunţă marea modificare pentru Legea bugetului 2021: dublarea alocaţiilor copiilor!

Gabriela Firea anunţă marea modificare pentru Legea bugetului 2021: dublarea alocaţiilor copiilor!

Gabriela Firea, acum senatoare PSD Bucureşti, susţine că se luptă pentru dublarea alocaţiilor copiilor. PSD a depus un amendament la bugetul pe 2021 pentru dublarea alocațiilor, iar fostul primar al Capitalei a argumentat inițiativa, joi, în Comisia din Parlament.

Apărăm alocațiile copiilor și azi, în Parlament! Am depus un amendament la Legea Bugetului pentru majorarea alocațiilor„, a anunțat Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook, înainte de Comisia din Parlament.

Nu-mi face vreo plăcere să-i sun pe Orban și Cîțu, dar o viață mai bună pentru copiii țării merită orice efort. Sper că ambii vor înțelege că nu contează al cui e amendamentul, ci mai important este ce înseamnă pentru copii majorarea alocațiilor„, a mai pretins Firea.

Iată amendamentul PSD pentru dublarea alocaţiilor:

  1. De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
  2. De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.

Firea spune că peste 3 milioane de copii ar beneficia de majorări

Considerăm că cei peste 3 milioane şi jumătate de copii din România merită respectul Guvernului, chiar dacă este deja, prin măsurile luate, un guvern al austerităţii. Aşa cum s-au găsit surse financiare pentru anumiţi clienţi politici, pentru achiziţia unor servicii sau produse care nu erau atât de importante, suntem convinşi că, până la urmă, acest amendament al nostru va fi acceptat şi votat şi de către parlamentarii din opoziţie”, a completat Gabriela Firea.