Geoană: Sunt deschis pentru o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din 2014

Geoană: Sunt deschis pentru o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din 2014
Foto: evz.ro

Fostul preşedinte PSD Mircea Geoană a declarat că este „deschis” pentru o nouă candidatură la alegerile prezidenţiale din 2014, având în vedere că a pierdut alegerile din 2009 la doar „câteva mii de voturi” de Traian Băsescu.

Mircea Geoană a postat pe site-ul său un interviu acordat portalului german online Der Western unde a declarat: „Am pierdut ultima dată cu câteva mii de voturi mai puţin. Sunt deschis pentru o nouă candidatură în 2014”.

Geoană a afirmat că intenţionează să rămână „vizibil în viaţa publică”, fără a se implica însa „în mod exagerat în politica internă”.

„Românii s-au săturat de politică, nu mai au încredere în noi. Actualul guvern are un sprijin de doar 10% din populaţie. Este epuizat şi ar fi trebuit să se retragă demult”, comentează Geoană, care consideră că premierul Emil Boc va fi schimbat „în următoarele săptămâni” – o încercare a preşedintelui Băsescu de „a schimba opinia publică”.

Ultima oră
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS