George Simion i-ar fi tăiat microfonul Dianei Șoșoacă la protestul din Piața Victoriei. Senatoarea s-a înfuriat: „Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine!” (GALERIE FOTO)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Deputatul George Simion, liderul AUR, și senatoarea Diana Șoșoacă au intrat în conflict, duminică, în Piața Victoriei, în condițiile în care ambii doreau să se adreseze protestatarilor ieșiți în stradă la manifestația promovată de AUR, potrivit Digi24.ro.

George Simion și protestatarii mobilizați de AUR au început manifestația în Piața Universității, iar de acolo au pornit în marș spre Piața Victoriei, unde i-au găsit pe Diana Șoșoacă și câțiva susținători de-ai săi.

Diana Șoșoaca – o senatoare aleasă pe listele AUR la alegerile din decembrie 2020, dar care ulterior avea să fie exclusă din grupul parlamentar – a luat cuvântul la un microfon, pe o scenă improvizată, însă susținătorii AUR au început să o huiduie. Într-un final i-a fost tăiat microfonul.

Diana Șoșoacă, după ce i-a fost tăiat microfonul: „E o mizerie făcută de Simion”

Senatoarea a pus situația pe seama lui George Simion, despre care spune că „și-a bătut joc de AUR”.

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, a declarat senatoarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe