George Simion l-a urecheat pe Iulian Bulai la Parlament. Reacția deputatului USR: „Dacă îți plac băieții, e mai bine să îți asumi”

George Simion l-a urecheat pe Iulian Bulai la Parlament. Reacția deputatului USR: „Dacă îți plac băieții, e mai bine să îți asumi”
Foto: Facebook @ Iulian Bulai

George Simion, copreședintele AUR, l-a urecheat pe Iulian Bulai la Parlament, după cum sugerează imaginea postată de deputatul USR pe rețelele sociale.

Iulian Bulai (USR), după ce a fost urecheat de George Simion (AUR): „Bizar, violent și nepotrivit gestul”

„George Simion, dacă îți plac băieții, e mai bine să îți asumi. Respectăm opțiunile tale intime și te încurajăm să fii sincer, dar chiar nu are rost să fii violent cu colegii din Parlament. Simion devine din ce în ce mai penibil. Astăzi a venit să mă tragă de ureche în Parlament. Bizar, violent și nepotrivit gestul. Mă întreb ce om ar face acest lucru. Eu respect pe toată lumea oricum. Am familie, copii, și chiar nu înțeleg acest comportament al lui Simion”, a scris Iulian Bulai, marți, pe Facebook.

Nu este primul incident de acest gen cu George Simion în rol de protagonist. Pe 7 februarie, când se confrunta cu o moțiune simplă împotriva sa, ministrul Energiei, liberalul Virgil Popescu, a fost bruscat de copreședintele AUR și a refuzat să mai revină în sală.

Urmăriți B1TV.ro și pe