Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, a fost pusă de PNL administrator la Aeroportul Otopeni. A absolvit Academia Națională de Informații

Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, a fost pusă de PNL administrator la Aeroportul Otopeni. A absolvit Academia Națională de Informații
Foto: Economedia.ro

Georgeta Bumbac a fost numită de PNL administrator al Companiei Naționale Aeroporturi București. Noua conducere de la Transporturi a schimbatîntreg Consiliul de Administrație al CNAB, cu o singură excepție, notează Economedia.ro.

Noul administrator al Aeroportului Otopeni, Georgeta Bumbac, a lucrat ca funcționar public în ultimii 20 de ani și a absolvit Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu”.

Înainte ca PNL să o revoce din funcțiile ocupate La Ministerul Transporturilor, ea ocupa trei funcții în consiliile de administrație ale: Companiei de Drmuri (CNAIR); Companiei Aeroporturi București (CNAB) și Administrației Canale Navigabile.

Georgeta Bumbac, noul administrator al Aeroportului Otopeni a fost secretar general în Ministerul Sănătății

Georgeta Bumbac a ocupat și funcția de secretar general în Ministerul Sănătății, iar în mai 2020 venituri publicate în declarația de avere arătau astfel:

  • 132 mii lei de la Ministerul Sănătății,
  • 81.620 lei de la CNAIR,
  • 83.852 lei de la CNAB
  • 45.624 lei de la Canale Navigabile.

În trecut, într-un drept la replică, Georgeta Bumbac a ținut să precizeze că Felix Stroe nu a avut nicio legătură cu evoluția sa în cariera de funcționar public.

„Precizez ca dl. FELIX STROE nu a avut nicio implicare de nicio natură în parcursul meu profesional, după cum am menționat mai sus, sunt angajata Ministerului Sănătății din 2011, mandatul dlui Ritli Ladislau – UDMR si guvern PDL/UDMR condus de dl Emil Boc- PDL”, a precizat Georgea Bumbac, în 2020, potrivit Economedia.ro.

Felix Stroe, șef RAJA timp de 17 ani

Felix Stroe (PSD) a ocupat funcția de șef al RAJA timp de 17 ani. El și-a dat demisia în 2020, după ce social – democrații au pierdut alegerile locale de la Constanța.

În 2003, Strie a fost ales pentru prima dată șef al RAJA și a fost ministru al Transporturilor în Guvernul Tudose, dar și lider al PSD Constanța.

Alte schimbări la CNAB

Potrivit sursei citate, la CNAB s-a prelungit mandatul lui Diaconu Cătălin și au fost numiți noi administratori, iar Florin Dimitrescu și Cosmin Mihălțan au revenit în Consiliul de Administrație.

Noua componență a Consiliului de Administrație al Companiei Naționale Aeroporturi București:

  • Mihălţan Florin Cosmin
  • Raicu Mircea Cristian
  • Dimitrescu Florin
  • Dobre Răzvan Robert
  • Bumbac Georgeta
  • Dorobanţu Dumitru

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.