Gestul emoționant al unui câine maidanez. A întrerupt un artist stradal din Istanbul ca să îl poată îngriji, crezând că acesta este rănit (VIDEO)

Gestul emoționant al unui câine maidanez. A întrerupt un artist stradal din Istanbul ca să îl poată îngriji, crezând că acesta este rănit (VIDEO)
FOTO: The Dodo

Turiștii din Istanbul s-au bucurat de imgini emoționante pe străzile orașului, în urmă cu câteva ziule. Rolul actorului Numan Ertuğrul Uzunsoy cerea ca personajul să pară rănit, în mijlocul trotuarului. Scenariul însă s-a bucurat de o schimbare neașteptată, chiar din partea unui cățel.

Patrupedul a venit să-l trateze și să-l aline pe actor, crezând că acesta se confruntă cu probleme de sănătate. „Personajul pe care îl interpretam a fost rănit și se confrunta cu dureri teribile”, declaraă actorul potrivit The Dodo.

Starul stătea întins pe asflat, interpretându-și rolul și nu a apucat să vadă cățelul ce venea spre el. Dintr-o dată, actorul s-a trezit cu atingerea caldă a patrupedului și a rămas plăcut surprins.

„Am fost cât se poate de impresionat atunci când a venit cățelul la mine. M-am bucurat de afecțiunea lui, pentru că nu mă așteptam să vină tocmai la mine”, explică actorul pentru sursa citată.

Ultima oră
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)
20:11 - Lista orașelor cu cea mai mare incidență a cazurilor de COVID-19. Unde este obligatoriu certificatul verde
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile