GRINDEANU O ATACĂ PE FIREA: Sunt de 21 de ani în PSD, nu de ieri de azi. Încep să nu mai înțeleg aceste tensiuni

GRINDEANU O ATACĂ PE FIREA: Sunt de 21 de ani în PSD, nu de ieri de azi. Încep să nu mai înțeleg aceste tensiuni

Tensiuni grave în interiorul PSD. Premierul Grindeanu și primărița Firea își aruncă săgeți otrăvite.

Șeful Executivului i-a dat, miercuri, o replică dură Gabrielei Firea, după ce aceasta și-a declarat nemulțuimirea față de actualul Guvern, afirmând că are o colaborarea mai proastă cu Guvernul Grindeanu decât a avut cu Guvernul tehnocrat condus de Cioloș. (Detalii AICI)

”Sunt de 21 de ani in partid, nu de ieri de azi în PSD”, a spus Grindeanu, lăsând să se înțeleagă că Firea, intrată în PSD în 2012, ar trebui să se abțină de la comentarii.

În replică, premierul a mai susținut că "adversarii PSD se află în afara partidului" și s-a lăudat cu datele statistice privind creșterea economică.

"Și chiar subliniez faptul că toate aceste tensiuni, care par a fi tensiuni, încep să nu le mai înțeleg, dar au fost spulberate, din punctul meu de vedere. (…) Eu chiar discut foarte mult cu domnul președinte Dragnea. Cred că dânsul a clarificat toate aceste aspecte marți seară”, a adăugat Grindeanu, potrivit hotnews.

Liderul PSD a afirmat, marţi la Parlament, că l-a rugat pe premier să ”se abţină de la declaraţii politice” și că primarul general al capitalei, Gabriela Firea, are dreptul să vorbească, pentru că o face în numele bucureștenilor. (Detalii AICI)

De asemenea, Dragnea a spus că nu are de gând să-l schimbe din funcție pe Grindeanu, așa cum a sugerat Nicolae Bătălau, președintele executiv al PSD.

Ultima oră
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori
19:15 - Kelemen Hunor: Eu aș fi de acord cu măsuri mult mai dure pentru stimularea vaccinării. Trebuie să reducem cât de mult posibil efectul valului 4
19:13 - Stelian Ion: Lansăm în dezbatere publică modificările aduse Codului penal și Strategia Naţională Anticorupţie pentru perioada 2021-2025
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend