HAOS în Guvernul DĂNCILĂ! Rovana Plumb lansează CRITICI dure la adresa ministrului DEMISIONAR: ‘Nu se face așa ceva’

HAOS în Guvernul DĂNCILĂ! Rovana Plumb lansează CRITICI dure la adresa ministrului DEMISIONAR: ‘Nu se face așa ceva'

Demisia ministrului delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a luat prin surprindere membrii cabinetului condus de Viorica Dăncilă.

Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene, a declarat că nu se aștepta la un asemenea ”gest regretabil” al lui Negrescu.

”Nu cunosc motivele pentru care și-a dat demisia. Probabil are probleme personale. Președinția Consiliului UE se exercită în echipă, cu doamna Dăncilă în frunte. Suntem pregătiți să facem față și să trecem acest examen de maturitate cu succes.

Nu știu dacă doamna Dăncilă a încercat să îi schimbe decizia. E regretabil gestul lui Negrescu, nu se face așa ceva, e regretabil, trebuie să facem față provocărilor, indiferent cât de greu este. Nu trebuia să facă așa ceva României. PSD are mulți oameni pregătiți, vom face această înlocuire, nu va fi niciun fel de problemă.”, a spus Rovana Plumb pentru Antena3.

Potrivit unor surse din presă, Victor Negrescu și-a depus vineri mandatul, imediat după o ședință de guvern tensionată. El ar fi invocat lipsa de susținere în pregătirea și exercitarea Președinției României la Consiliul UE.