Ion Iliescu: Conservatorii au mers cam tot timpul la remorca PSD. Liberalii nu au aceeași rigoare organizatorică

Ion Iliescu: Conservatorii au mers cam tot timpul la remorca PSD. Liberalii nu au aceeași rigoare organizatorică

Conservatorii au mers la remorca PSD, iar liberalii nu au aceeaşi rigoare în organizare ca a partidului social democrat, susține președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care spune că PSD merge în alianţă cu liberalii, foştii adversari, pentru că doar împreună pot câştiga alegerile.

Conservatorii au mers cam tot timpul la remorca noastră, dar am mai colaborat cu ei.. dar cu liberalii e o noutate, asta comportă dificultăți de care trebuie să fim conștienți, forța organizatoare a fost și rămane partidul nostru. Liberalii nu au aceeasi rigoare organizatorică pe care o avem noi”, a spus Iliescu.

Nu se pune însã vorba de ruperea alianþei.

PSD susține să avem candidaturi USL la toate sectoarele, bineînțeles și la Primăria Capitalei și la Consiliul general. Vă dau o veste bună pentru unii și tristă pentru alții. USL nu se rupe și va câștiga și alegerile locale și parlamentare. Nu se rupe nici un USL”, a spus secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

În interiorul alianței există însă tensiuni. Conform unor surse liberale, deși Antonescu ar dori ca PNL să meargă separat de PSD la Capitală, el încearcă să-l determine pe Ponta să anunțe primul ruptura.

Urmăriți B1TV.ro și pe