Iulian Bulai a fost statuie vie înainte de a intra în Parlament. Deputatul USR făcea show pe străzile din Norvegia (VIDEO)

Iulian Bulai a fost statuie vie înainte de a intra în Parlament. Deputatul USR făcea show pe străzile din Norvegia (VIDEO)

Criticat pentru gafele sale și pentru faptul că nu a avut suficientă experiență profesională în momentul în care a obținut primul mandat de parlamentar, în 2016, noi informații despre USR-istul Iulian Bulai au apărut în spațiul public.

Controversatul politician a urmat studiile universitare în Norvegia, unde a fost implicat în diverse activități culturale. Printre ele, o ramură a teatrului de stradă. Mai precis, Iulian Bulai a fost statuie vie, pe străzile din Norvegia.

Iulian Bulai a fost surprins în plină acțiune în anul 2009, în timp ce-l interpreta pe dramaturgul Henrik Ibson.

Iulian Bulai, statuie vie pe străzile din Norvegia (VIDEO)

Scandalurile în care a fost implicat Iulian Bulai

Iulian Bulai s-a făcut remarcat încă de la începutul mandatului de deputat, din 2016. Acesta a fost activ în cadrul manifestațiilor zgomotoase din Parlament, la protestele anti-guvern.

De asemenea, USR-istul a avut diverse poziții controversate în Facebook, cu privire la Fecioara Maria, Mihai Eminescu și Televiziunea Română. Pentru afirmațiile cu privire la Fecioara Maria, pe care a numit-o „mamă surogat”, a fost amendat de CNCD cu suma de 5.000 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe