Iulian Paraschiv: „Anul 2024 este atipic. Vom avea toate tipurile de alegeri. Foarte important va fi momentul în care vor fi desemnați candidații”

Iulian Paraschiv: Anul 2024 este atipic. Vom avea toate tipurile de alegeri. Foarte important va fi momentul în care vor fi desemnați candidații

Iulian Paraschiv, președintele Agenției Naționale pentru Romi, a declarat vineri în emisiunea Actualitatea că anul 2024 va fi un an atipic, pentru că vom avea toate tipurile de alegeri. Acesta a subliniat că foarte important va fi momentul în care vor fi desemnați candidații:

„La acest moment, mai mult decât alte perioade grele pe care România le-a traversat este nevoie de echilibru. Este normal ca între cele două partide să existe o dinamică a dialogului care de multe ori să nu conveargă către același punct, este absolut normal și natural, vorbim despre un partid de stânga și un partid de dreapta care împreună cu UDMR formează coaliția de guvernare și încearcă să ofere soluții pentru români în acest moment.

Clar că anul 2024 este un an atipic, vom avea toate tipurile de alegeri. Foarte important va fi momentul în care vor fi desemnați candidații. În momentul în care vom ști cine sunt cei doi, trei, patru sau cinci candidați, cei care se vor înscrie în curse vor determina felul în care românii vor vota și la celelalte tipuri de alegeri.

Perioada pe care o traversăm afectează pe toată lumea iar temele de actualitate ar trebui să reflecte mai mult politicile și nu politica”.

Urmăriți B1TV.ro și pe