Eugen Tomac (PMP) salută numirea lui John Bolton în funcția de consilier pe probleme de securitate naţională la Casa Albă (FOTO)

Eugen Tomac (PMP) salută numirea lui John Bolton în funcția de consilier pe probleme de securitate naţională la Casa Albă (FOTO)

Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, salută numirea lui John Bolton în funcția de consilier pe probleme de securitate naţională la Casa Albă.

“Anul trecut, am avut prilejul să-l cunosc pe fostul Ambasador al SUA la ONU, Jonh Bolton. Ne-am reîntâlnit acum o lună la CPAC American Conservative Union de la Washington, iar astăzi mă bucur că un om care are o viziune îndrăzneață asupra politicii globale și care cunoaște cu precădere situația din estul Europei, va gestiona problemele de securitate națională ale SUA în cadrul administrației Trump”, spune Eugen Tomac.

John Bolton, în vârstă de 69 de ani, a fost unul dintre liderii ”liniei dure” în cadrul administraţieiGeorge W. Bush şi ambasadorul său la ONU. El este un susţinător înfocat al forţei pe scena internaţională și mai ales al războiului din Irak.

Ultima oră
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației