Klaus Iohannis crede că moțiunea de cenzură a PSD, anti-Cîțu, va eșua: „Sunt optimist”

Klaus Iohannis crede că moțiunea de cenzură a PSD, anti-Cîțu, va eșua: „Sunt optimist
Klaus Iohannis / Foto: Presidency.ro

Marți, 29 iunie, Klaus Iohannis a oferit o primă reacție cu privire la moțiunea de cenzură depusă de PSD, împotriva Guvernului Florin Cîțu. Președintele crede că inițiativa social-democraților va fi un eșec.

„Discut frecvent cu toți politicienii și eu cred că această moțiune nu va trece. Zvonurile cum că unii parlamentari care nu ar trebui să voteze, vor vota, nu cred în așa ceva. Avem o coaliție care a înțeles total că șansa ei e unitatea. E o șansă foarte bună să dovedească asta. Eu Sunt optimist”, a declarat Klaus Iohannis.

Oficialul de la Cotroceni a făcut declarațiile în timp ce în plenul reunit al Parlamentului politicienii și-au adresat cuvinte „grele”.

Marcel Ciolacu: Ca şi Elveţiei, nimeni nu ne dă şanse azi la moţiunea de cenzură

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat marți, că, la fel ca echipei de fotbal a Elveţiei, nimeni nu dă şanse Partidului Social Democrat la moţiunea de cenzură, însă asta nu înseamnă că lupta este pierdută.

„Aseară, alături de alte zeci de mii de spectatori, am văzut ce înseamnă să lupţi până în ultima clipă. Să fii epuizat, dar să crezi până la capăt în şansa ta. Ca şi Elveţiei, nimeni nu ne dă şanse azi la moţiunea de cenzură. Dar ne vom bate până la ultimul vot. Evident, contăm şi pe ratangiul de serviciu Cîţu. Hai, că se poate!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe