Liberalul Ciprian Ciucu, denunţ la DNA împotriva primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu

Liberalul Ciprian Ciucu, denunţ la DNA împotriva primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu

Ciprian Ciucu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, a făcut un denunţ la DNA pe numele edilului Gabriel Mutu. Ciucu îl acuză pe acesta de fapte de corupţie şi deturnare de fonduri la primărie.

Ciprian Ciucu , denunța la DNA pe numele primarului Gabriel Mutu

„Ciprian Ciucu, candidatul PNL susţinut de către Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus astăzi, 23 septembrie 2020, la ora 15.45 un denunţ pentru fapte de corupţie pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. Denunţul vizează articolul 30, aliniatul (1) din Codul penal, repectiv deturnarea de fonduri. De asemenea, în urma unei campanii ilegale de distribuire masivă şi nesumată de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii, dl. Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliţia Sectorului 6 pentru identificarea făptaşilor şi aducerea acestora în faţa legii”, arată un comunicat de presă al PNL.

Ciprian Ciucu a mai precizat că la Sectorul 6 are loc cea mai ‘murdară’ campanie electorală.

„Cea mai murdară şi ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6. Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, şi care nu ar exista pe piaţa liberă fără banii daţi de oamenii lor. Am prima şansă în Sectorul 6, Gabriel Mutu este disperat! De aceea, toate atacurile şi mizeriile pe care le auziţi, împinse cu mii de euro pe site-uri şi Facebook, sunt invenţii pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă şi printre oameni”, a declarat Ciprian Ciucu, conform sursei menţionate.