Lucian Bode, despre alegerile din PNL: Dezbaterea celor două moțiuni e parazitată de scandalul din coaliție

Lucian Bode, despre alegerile din PNL: Dezbaterea celor două moțiuni e parazitată de scandalul din coaliție
foto: Facebook @ Lucian Bode

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj, a vorbit despre competiția internă din partid și s-a arătat de părere că dezbaterea moțiunilor cu care candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu este parazitată de scandalul din coaliție.

Ce a spus Lucian Bode despre alegerile din PNL

„Ceea ce ar fi trebuit să fie un moment de dezbatere s-a transformat s-a transformat într-un moment de scandal, iar acum, ceea ce ar fi trebuit cu adevărat să fie dezbaterea viitorului programului politic, a direcţiei în care va merge PNL în următorii patru ani, adică dezbaterea celor două moţiuni este parazitată de acest scandal din coaliţie despre care eu, personal, în aceste momente mă abţin să fac alte afirmaţii, sperând în înţelepciunea majorităţii, ca după 25 septembrie să ne aşezăm cu toţii la masa dialogului, pentru a guverna pentru România. Românii ne-au votat să-i guvernăm şi să ne ducem la îndeplinire programul de guvernare, nu să ne certăm noi între noi şi noi cu partenerii”, a afirmat Lucian Bode, în faţa Comitetului Director Judeţean al PNL Sălaj, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban și Florin Cîțu candidează la președinția partidului cu moțiunile „PNL – Forța Dreptei”, respectiv „România Liberală”.