Ludovic Orban: Am îndemnat toți membrii PNL aflați în competiție să facă o campanie pozitivă. La final, toți suntem în continuare membri PNL și va trebui să construim împreună viitorul (VIDEO)

Ludovic Orban: Am îndemnat toți membrii PNL aflați în competiție să facă o campanie pozitivă. La final, toți suntem în continuare membri PNL și va trebui să construim împreună viitorul (VIDEO)
Foto: Ludovic Orban / Facebook

Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru un nou mandat, spune că i-a îndemnat pe toți liberalii aflați în competiții interne să facă o campanie pozitivă, în care să își evidențieze atuurile, să își prezinte viziunea și să evite să dea „declarații caustice sau critice” la adresa colegilor de partid.

Ludovic Orban spune că a îndemnat membrii PNL să facă o campanie pozitivă

„Eu am îndemnat toți membrii Partidului Național Liberal aflați în competiție să facă o campanie pozitivă, în care să evidențieze atuurile pe care le au, să prezinte viziunea, proiectul și să evite să dea declarații caustice sau critice la adresa colegilor de partid pentru că la finalul acestei competiții toți suntem în continuare membri ai Partidului Național Liberal și va trebui să construim împreună viitorul”, a declarat Ludovic Orban, vineri, la Brăila.

Președintele PNL a vorbit și despre rezultatele înregistrate de liberali cu el la conducere.

„Un alt coleg de-al meu, acum vreo trei ani de zile, m-a asemuit cu o locomotivă de aburi, înainte de alegeri europarlamentare a făcut această declarație. O locomotivă cu aburi care trage un tren modern. Am câștigat alegerile europarlamentare, am câștigat referendumul inițiat de Președintele României cu un scor de două treimi din cetățenii care s-au prezentat la vot, am câștigat alegerile prezidențiale cu cel mai mare scor pe care l-a înregistrat vreodată un candidat de dreapta, candidatul Partidului Național Liberal, Klaus Iohannis. Pentru prima oară de la Revoluție, un lider al unei formațiuni de dreapta a reușit să dărâme un guvern FSN, FDSN, PDSR, mă rog, urmașii Partidului Comunist. Am câștigat alegerile locale. N-am câștigat alegerile parlamentare pentru că am guvernat într-un an de pandemie, probabil în cea mai grea perioadă de la Al Doilea Război Mondial prin care a trecut România, și, evident, pentru a proteja sănătatea și viața oamenilor, a trebuit să luăm măsuri care multe dintre ele nu au fost populare, dar cred că în timp lumea va înțelege că tot ce am făcut am făcut numai și numai pentru a apăra viața și sănătatea oamenilor. Am negociat și, astăzi, Partidul Național Liberal este la guvernare, este principalul partid de gvernământ. Unii dintre cei care îl susțin pe Cîțu și chiar domnul Cîțu sunt în pozițiile pe care le au ca urmare a negocierilor care au fost conduse de mine ca președinte al Partidului Național Liberal”, a mai afirmat liberalul.

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)