Ludovic Orban, despre acuzațiile că ar fi cedat ministere importante în timpul negocierilor pentru formarea guvernului: „Am avut un mandat de negociere” (VIDEO)

Ludovic Orban, despre acuzațiile că ar fi cedat ministere importante în timpul negocierilor pentru formarea guvernului: Am avut un mandat de negociere (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Întrebat despre acuzațiile aduse de câțiva lideri PNL referitoare la faptul că a cedat ministere importante în timpul negocierilor pentru formarea guvernului, Ludovic Orban a declarat duminică, după depunerea unei coroane de flori în memoria victimelor Mineriadei, că a reprezentat partidul la negocieri și că a avut un mandat din partea acestuia:

“Eu am avut un mandat de negociere. Să ignori un adevăr evident pe care îl cunoaște toată lumea, media, partenerii de coaliție…dar nu obișnuiesc să polemizez cu colegii mei în mass-media.

Sunt un om care sunt în activitatea publică de 31 de ani, n-am niciun secret, nimeni nu deține despre mine informații cu care ar putea să îmi facă rău pentru că slavă domnului, de-a lungul carierei mele am avut destuld e mulți adversari și oricine a avut ceva rău de spus despre mine a spus, cele mai multe dintre ele neadevărate”, a declarat duminică Ludovic Orban.

Acesta a declarat sâmbătă, la Botoșani, că la negocierile pentru formarea coaliției a fost lăsat singur de o parte a liderilorPNL, dar că a reușit cu toate acestea să pună în practică mandatul încredințat pentru formarea Guvernului.

În replică, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, i-a transmis lui Ludovic Orban să înceteze să ducă o „campanie murdară” şi consideră că afirmaţiile liderului liberalilor trebuiau ţinute în interiorul partidului. „S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească şi atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el”, a adăugat eurodeputatul PNL.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)