Ludovic Orban, despre ce se va întâmpla după Congres: „Rămânem aceeași echipă, suntem împreună și vom continua să ne respectăm cuvântul pe care l-am dat cetățenilor să punem în practică programul de guvernare”

Ludovic Orban, despre ce se va întâmpla după Congres: Rămânem aceeași echipă, suntem împreună și vom continua să ne respectăm cuvântul pe care l-am dat cetățenilor să punem în practică programul de guvernare
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban a declarat vineri că PNL va rămâne același partid indiferent ce se va întâmpla cu alegerile interne județene sau la Congresul pentru pre;edin’ia partidului.

“Oricum PNL rămâne același indiferent ce se va întâmpla la conferințe județene, congres…noi rămânem aceeași echipă, suntem împreună și vom continua să ne respectăm cuvântul pe care l-am dat cetățenilor să punem în practică programul de guvernare care să dezvolte România”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă Dan Vîșceanu ar trebui să rămână în continuare președintele PNL Gorj, având în vedere că au apărut acuzații că are o actiitate slabă la nivel local, Ludovic Orban a precizat că aceasta este o decizie a delegaților la congresele județene:

“La câtă treabă are, cred că e un șef de campanie a domnului Cîțu. Se ocupă de campanie în mai multe județe. Mai deunăzi spunea un președinte de filială, primar fiind că l-a și sunat domnul Vâlceanu să anunțe vizita domnului Cîțu. Decizia legată de cei care urmează să conducă organizația locală, filiala județeană este o decizie pe care o iau delegații la conferința județeană în funcție de evaluarea activității fiecăruia dintre membri.

Sigur că eu pot avea simpatii pentru unul sau altul dintre candidați. De multe ori m-am ferit să declar public aceste simpatii pentru că nu votez eu, ci delegații. Sigur că dacă mă sună cineva și mă întreabă pot să spun o părere personală”, a spus Ludovic Orban.