Ludovic Orban: Nu consider necesară o remaniere. Am încredere în toţi miniştrii PNL, cred că și-au făcut datoria (VIDEO)

Ludovic Orban: Nu consider necesară o remaniere. Am încredere în toţi miniştrii PNL, cred că și-au făcut datoria (VIDEO)

Ludovic Orban, președintele PNL și candidat pentru un nou mandat în această funcție, a declarat că, în opinia sa, nu e necesară o remaniere guvernamentală. Orban a punctat că are încredere în toți miniștrii liberali, inclusiv în cei care și-au arătat susținerea pentru contracandidatul său în cursa internă din partid, premierul Florin Cîțu.

Ludovic Orban nu crede că se impune o remaniere guvernamentală

„De o remaniere eu nu am auzit nimic oficial. Din punctul meu de vedere, miniştrii PNL şi-au făcut datoria. De altfel, e şi prematur după nici şase luni de guvernare să te apuci să faci remanieri. Dacă cineva gândeşte o remaniere, trebuie să spună cu voce tare.

Eu nu am auzit de o remaniere şi nu consider că e necesară, pentru că am încredere în toţi miniştrii PNL, inclusiv cei care îl sprijină pe premierul Florin Cîţu”, a declarat Ludovic Orban aflat, duminică, la Piatra Neamţ.

Ludovic Orban: Nu consider necesară o remaniere. Am încredere în toţi miniştrii PNL, cred că și-au făcut datoria

Orban a atras apoi atenția că nu este corect ca vreun liberal să fie schimbat din vreo funcție pentru că și-a exprimat o opțiune vizavi de competiția internă din PNL. El s-a referit la cazul inspectorului şcolar general din Brăila, care a fost demis pentru că s-a declarat de partea sa: „E un lucru care nu poate fi acceptat. Pentru simplul fapt că e susţinătorul meu. Fără să existe niciun motiv imputabil pentru decizie, să fie înlocuit cu altcineva care a fost inspector general adjunct din partea ALDE şi care a candidat din partea PMP la Consiliul municipal Brăila”.

Ultima oră
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)
20:11 - Sorin Cîmpeanu: Certificatul digital nu este o regulă aplicabilă în școli / Se discută și o posibilitate de extindere a testării (VIDEO)
19:55 - DSU o contrazice pe Dana Budeanu și lămurește situația de la Floreasca: Sunt internați 11 pacienți în ATI, dintre care doar 3 sunt vaccinați cu schema completă
19:48 - Sorin Cîmpeanu: Dacă se păstrează viteza de creștere a incidenței în București, vom ajunge la 6 la mie în octombrie. Previziunile specialiștilor spun că pragul va fi depășit pe o perioadă relativ scurtă (VIDEO)
19:31 - Campania de vaccinare înaintează lent: Circa 12.000 de persoane vaccinate în 24 de ore
19:29 - Bucurie mare în familia regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță (FOTO)
19:13 - Petre Cozma, mesaj dur: „Nu o să mai intru în Dinamo, nu mai vreau nimic cu numele lui Marian Cozma acolo”