Ludovic Orban: Personalul de pe ambulanțe luptă zilnic pentru salvarea vieților omenești

Ludovic Orban: Personalul de pe ambulanțe luptă zilnic pentru salvarea vieților omenești

Președintele Camerei Deputaților a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței. Ludovic Orban a ținut să le mulțumească angajaților din serviciile de ambulanță care luptă zilnic pentru salvarea vieților.

Îi sărbătorim astăzi pe toți cei care își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor de Ambulanță, oameni dedicați, aflați mereu la datorie. Transmit urările mele calde personalului operativ din serviciile de ambulanță care, zi de zi, cu profesionalism, luptă pentru salvarea vieții.

Le mulțumesc în special pentru eforturile incredibile din perioada pandemiei, când, cu forță și curaj, au luptat pentru viața fiecărui bolnav de COVID-19, punându-și de multe ori propria viață în pericol. Ne rugăm pentru cei care au fost răpuși de acest virus, adevărați eroi în lupta cu pandemia, care nu vor fi uitați niciodată.

Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți în fiecare zi pentru apărarea vieții românilor”, a scris Ludovic Orban pe contul său de Facebook.

Sirenele au sunat la ora 10:00 de Ziua Națională a Ambulanței

Pentru a serba Ziua Națională a Ambulanței, sirenele au sunat în toată România, miercuri, 28 iulie, la ora 10:00.

Ziua nu a putut fi sărbătorită public și la nivel național, din cauza stării de alertă impuse de pandemie.

Ambulanța în România împlinește 115 ani de la înființare. Ambulanța a fost înființată în anul 1906, de către inițiativa privată a profesorului Nicolae Minovici.

De atunci, an de an, am încercat să fim mai buni, mai mulți și mai bine pregătiți”, a explicat Alice Grasu, manager Serviciul de Ambulanță București Ilfov.

Ultima oră
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală