Marcel Ciolacu atenționează: „Fără COVID-19 ar fi existat manifestații de amploare în România”

Marcel Ciolacu atenționează: „Fără COVID-19 ar fi existat manifestații de amploare în România
Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu, președintele PSD, crede că în România s-ar fi desfășurat proteste masive de stradă, dacă nu ar fi existat pandemia de COVID-19. Acesta și-a exprimat punctul de vedere într-un interviu, prilej cu care a lansat noi atacuri la adresa adversarilor politici.

„Nu vrem totuși să vedem adevărul? A ieșit toată lumea în stradă. Ar fi fost manifestații de amploare în România dacă n-ar fi existat aceste restricții și această pandemie. Nu există sector care nu a ieșit până în acest moment în stradă. Un număr mai mare sau mai mic, dar restricționat de pandemie. Vor urma și administrațiile locale.

Cum să acuzi opoziția că a trimis sindicatele? E jignitor, și față de noi și față de… Înseamnă că chiar domnul Cîțu nu înțelege nimic ce se întâmplă în România”, a declarat Ciolacu pentru G4Media.

Marcel Ciolacu, noi atacuri: „’Corupția ucide’ a devenit o temă marginală”

De asemenea, Marcel Ciolacu a lansat noi atacuri și la adresa lui Dan Barna, liderul USR PLUS, vicepremier al României.

„Am văzut că nici corupția nu mai este o temă, e o temă marginală, parcă așa a zis domnul Barna. Din ‘corupția ucide’,acum a devenit o temă marginală. Dar oamenii mor pe capete. Ați văzut și intervenții la Onești, și spitalele care au ars. Cum a zis domnul Cîțu? Una este programul electoral, una e programul de guvernare. Sunt multe, multe minciuni spuse în campanie. Au spus că nu o să fie austeritate, chiar ne-au făcut pe noi mincinoși cand spuneam anul trecut că va fi austeritate”, a mai declarat pesedistul.