Marcel Ciolacu: „După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură”

Marcel Ciolacu: După decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota moțiunea de cenzură. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiune de cenzură
Foto: Facebook / Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marți că social-democrații vor vota moțiunea de cenzură depusă de USR și de AUR, dacă CCR decide că nu a fost un conflcit juridic. Dacă demersul va fi blocat la CCR, PSD va depunde propria moțiune de cenzură și invită USR și AUR sa o semneze și să o voteze.

„Lucrurile vor fi din ce în ce mai mult scăpate de sub control, categoric. Există o decizie clară după decizia CCR, dacă nu există conflict, imediat PSD va vota acea moțiune. Dacă există conflict, PSD va depune imediat moțiunea de cenzură și îi invită pe ceilalți să o voteze. Avem o singură condiție, nu poți să te referi la o persoană, trebuie să te referi la toaate partidele care au făcut parte din acea coalitie. Vom depune moțiunea de cenzură să dăm acest Guvern jos, corect ar fi ca cei de la USR-AUR să vină să voteze. Invit să o voteze”,  a spun Marcel Ciolacu.