Marcel Ciolacu: Pensiile ocupaționale există la toți militarii din toată lumea, fără excepție, inclusiv când vorbim de Partenerul Strategic al României (VIDEO)

Marcel Ciolacu: Pensiile ocupaționale există la toți militarii din toată lumea, fără excepție, inclusiv când vorbim de Partenerul Strategic al României (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Pensiile ocupaționale există la toți militarii din toată lumea, fără excepție, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, răspunzând la o întrebare primită de senatorul propus de social-democrați pentru a prelua funcția de ministru al Apărării, Angel Tîlvar.

Marcel Ciolacu spune că pensiile ocupaționale „există la toți militarii din toată lumea”

Angel Tîlvar, omul propus de PSD să preia portofoliul Apărării, a fost întrebat, luni, într-o conferință de presă, care este poziția sa în ceea ce privește „pensiile speciale” ale militarilor.

„Pensii ocupaționale”, a intervenit Marcel Ciolacu.

„Și din câte știu, aceste pensii există la toți militarii din toată lumea, fără excepție, inclusiv când vorbim de Partenerul Strategic al României”, a continuat președintele PSD.

Recent, de Ziua Armatei Române, liderul social-democraților spunea că aceia care au introdus în PNRR o prevedere prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale sunt „niște neaveniți”.

„Sunt convins că premierul Ciucă va încerca să facă toate eforturile pentru a scoate din PNRR prevederea introdusă de niște neaveniți prin care pensiile militare sunt considerate pensii speciale. Ca fiu de militar, voi fi întotdeauna de partea militarilor. Și sper ca toată lumea să își facă treaba pentru ca militarilor să li se facă dreptate. La mulți ani Armatei Române!”, declara Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe