Mircea Geoană: Am votat să terminăm lucrul început în 2009 (VIDEO)

Mircea Geoană: Am votat să terminăm lucrul început în 2009 (VIDEO)
Foto: B1 TV

Mircea Geoană a ajuns, duminică, în jurul orei 13:35, la Liceul Jean Monnet din Capitală, pentru a-și exprima opțiunea electorală.

”Am votat să terminăm lucrul început în 2009”, a afirmat Geoană, în urma votului.

”Îndemnul meu pentru toți cei care mi-au făcut onoarea să mă voteze în 2009, trebuie să dăm șansa unei schimbări profunde și adevărate pentru România. Am multă încredere că românii vor veni la vot. Este o sărbătoare a democrației”, a mai spus el.

Mircea Geoană, vot la prezidențiale

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului