Nelu Tătaru: Valul patru a fost complicat de o oboseală pandemică și o stare de relaxare ca și cum ar fi trecut după o vară fierbinte (VIDEO)

Nelu Tătaru: Valul patru a fost complicat de o oboseală pandemică și o stare de relaxare ca și cum ar fi trecut după o vară fierbinte (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății, acum consilier onorific al premierului Florin Cîțu, a declarat, marți, la B1 TV, că valul patru a fost complicat de o oboseală pandemică, dar și de o stare de relaxare.

„Sunt niște variante de lucru pe care trebuie să le avem în vedere în condițiile în care vedem un val patru destul de agresiv, vedem o dublare a numărului de cazuri și decese de la o zi la alta. Cred că acest val patru a fost complicat de o oboseală pandemică și de o stare de relaxare ca și cum ar fi trecut după o vară fierbinte și o lipsă de vaccinare.

Noi nu trebuie să avem decât două paliere pe care să lucrăm: un palier este a respecta acele restricții, nu trebuie altele în plus și vaccinarea. (…) Sunt locuri unde ar trebui să știm că mergem în siguranță și plecăm în siguranță fără a fi infectați de acolo. Cei care de doi ani sunt în linia întâi au obosit, dar trebuie să aibă și capacitatea de a rămâne în linia întâi, fiindcă ei sunt cei care trebuie să continue”, a spus el, în emisiunea „Actualiatea” moderată de Tudor Mușat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags: