Nicușor Dan, despre reparațiile privind rețeaua de termoficare: Ținta noastră pe anul acesta e 53 de kilometri și avem banii pentru asta (VIDEO)

Nicușor Dan, despre reparațiile privind rețeaua de termoficare: Ținta noastră pe anul acesta e 53 de kilometri și avem banii pentru asta (VIDEO)
Captură Video - PNL / Facebook

Comisia Europeană a dat acordul pentru cei 250 de milioane de euro, dedicat reabilitării rețelei de termoficare din București. Primarul Nicușor Dan a anunțat că ținta Primăriei Generale este de 53 de kilometri de rețea, refăcuți anul acesta. Pentru 13 km au fost deja începute lucrările, iar pentru 40 de kilometri au început licitațiile publice.

„Pe termoficare am început să punem fundamentul. Pe de-o parte am reglat mare parte din problema financiară. Acum două zile, Comisia Europeană a dat acordul pe 250 de milioane de euro, parte din 300 de milioane de euro pentru 200 de kilometri și mai avem proiectate încă șaniterele pentru încă 53 de kilometri pe care vrem să le facem anul acesta, iar din acești 53 de kilometrii am început lucrările pe un segment de 13 și am început în dezbaterea publică licitația pentru alte tronsoane care însumează 40 de kilometri.

Ținta noastră pe anul acesta e 53 de kilometri și avem banii pentru asta. Pentru următorii ani sunt cei 200 de kilometri pentru care avem bani europeni.

Acum sunt acești bani care vin din PNRR, sunt proiecte pe care intenționăm să le depunem acolo, inclusiv pentru un sistem inteligent de a vedea unde sunt avariile, pentru contoarele pe care oamenii le au în apartemente.”, a precizat primarul Nicușor Dan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
10:13 - Israelul își închide granițele din cauza variantei Omicron. Se ia în calcul administrarea celei de-a patra doză de vaccin
09:44 - Incident la metroul din București. Circulația garniturilor este perturbată
09:32 - Eduard Novak: Rugbiştii de la CSM Ştiinţa Baia Mare ar putea fi repatriați cu o aeronavă specială, pusă la dispoziție de autoritățile din România (VIDEO) 
08:54 - Aglomerație la Târgurile de Crăciun. Autoritățile impun primele restricții (VIDEO)
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane