Nicușor Dan, despre reparațiile privind rețeaua de termoficare: Ținta noastră pe anul acesta e 53 de kilometri și avem banii pentru asta (VIDEO)

Nicușor Dan, despre reparațiile privind rețeaua de termoficare: Ținta noastră pe anul acesta e 53 de kilometri și avem banii pentru asta (VIDEO)
Captură Video - PNL / Facebook

Comisia Europeană a dat acordul pentru cei 250 de milioane de euro, dedicat reabilitării rețelei de termoficare din București. Primarul Nicușor Dan a anunțat că ținta Primăriei Generale este de 53 de kilometri de rețea, refăcuți anul acesta. Pentru 13 km au fost deja începute lucrările, iar pentru 40 de kilometri au început licitațiile publice.

„Pe termoficare am început să punem fundamentul. Pe de-o parte am reglat mare parte din problema financiară. Acum două zile, Comisia Europeană a dat acordul pe 250 de milioane de euro, parte din 300 de milioane de euro pentru 200 de kilometri și mai avem proiectate încă șaniterele pentru încă 53 de kilometri pe care vrem să le facem anul acesta, iar din acești 53 de kilometrii am început lucrările pe un segment de 13 și am început în dezbaterea publică licitația pentru alte tronsoane care însumează 40 de kilometri.

Ținta noastră pe anul acesta e 53 de kilometri și avem banii pentru asta. Pentru următorii ani sunt cei 200 de kilometri pentru care avem bani europeni.

Acum sunt acești bani care vin din PNRR, sunt proiecte pe care intenționăm să le depunem acolo, inclusiv pentru un sistem inteligent de a vedea unde sunt avariile, pentru contoarele pe care oamenii le au în apartemente.”, a precizat primarul Nicușor Dan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
19:41 - Irineu Darău, după ce a spus că alegerile din USR PLUS au fost organizate inechitabil, incompetent și anti-democratic: „Nu cred că poți trata un candidat în felul acesta” (VIDEO)
19:16 - ANAF: Şase firme cu sedii în Bucureşti şi judeţul Gorj au vândut cosmetice de 62,5 milioane lei, fără factură
19:12 - Emilian Imbri: Intensitatea pandemiei o creează omul prin comportamentul lui / Nu cred că ține încă de anotimpuri, în alte țări și vara a fost o explozie de infectări / N-ar fi fost nimic dacă relaxarea era dublată de vaccinare (VIDEO)
19:11 - DENT ESTET, parte a grupului MedLife, reconfirmă poziția de lider al pieței de servicii stomatologice din România, anunțând o creștere de 60% a cifrei de afaceri în primul semestru din acest an față de aceeași perioadă a anului trecut
18:53 - Garda de Mediu anunță controale la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei
18:20 - O nouă serie de e-mailuri care pretind a fi trimise clienților de către Banca Transilvania. Avertismentul specialiștilor
18:02 - Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
17:58 - Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă