Nicușor Dan: Îmi doresc încă un mandat de primar. Nici nu se pune problema unei candidaturi la prezidenţiale în 2024

Nicușor Dan: Îmi doresc încă un mandat de primar. Nici nu se pune problema unei candidaturi la prezidenţiale în 2024
Captură Video - PNL / Facebook

Edilul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, că îşi doreşte încă un mandat la Primăria Municipiului București şi nu se pune problema să candideze în 2024 la alegerile prezidenţiale.

„PNL este partenerul meu, eu sunt primar al Bucureştiului, PNL, împreună cu USR-PLUS, face majoritatea în Consiliul General, aşa cum USR-PLUS este partenerul meu în administrarea Bucureştiului, aceasta este situaţia de fapt. În momentul acesta nu mă gândesc decât cum să rezolvăm problemele Bucureştiului. (…) Pentru moment, preocuparea mea este strict administrativă. (…) Ca să iei o astfel de decizie trebuie să faci un proces de reflecţie pe care în momentul de faţă nu-mi permit, adică toată energia este pe partea administrativă”, a afirmat edilul, la Prima Tv, întrebat când va deveni membru al Partidului Naţional Liberal (PNL).

Totodată, acesta a spus că Ludovic Orban nu i-a cerut să devină membru de partid.

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidenţiale din anul 2024, Nicuşor Dan a spus: „Nici nu se pune problema”, citează Agerpres.

„Sunt aşa de multe restanţe pe care Bucureştiul le are şi aşa de multe lucruri de făcut în oraşul ăsta că nu am alte gânduri. Îmi doresc încă un mandat de primar, desigur, da! (…) Îmi doresc încă un mandat de primar pentru că problemele sunt, pe de o parte, mari, netratate sistematic de ani de zile şi, pe de altă parte, aşa cum am spus, anumite proiecte durează patru-cinci ani să le implementezi, din momentul în care ai luat decizia, până ai scris studiul de fezabilitate, până ai obţinut finanţarea, până ai scris proiectul tehnic, până îl implementezi cu adevărat şi patru ani e foarte puţin, cu atât mai mult în cazul nostru, eu am, de fapt, un mandat de 3 ani şi 7 luni”, a precizat edilul.

Tags: