O bătrână a fost bătută crunt pentru o mână de tămâie, în Vaslui. Agresorul credea că face vrăji

O bătrână a fost bătută crunt pentru o mână de tămâie, în Vaslui. Agresorul credea că face vrăji

Incident grav în Vaslui, unde o bătrână a fost bătută cu bestialitate după ce fiul unei prietene a crezut că practică vrăji. Incidentul a avut loc după ce femeia făcuse schimb de tămâie cu mama agresorului, scrie vremeanoua.ro.

Bătrână din Vaslui, snopită în bătaie

Un bărbat de 33 de ani a intrat peste bătrâna în vârstă de 85 de ani și a lovit-o necruțător, chiar în ziua Sfântului Nicolae.

Bărbatul a crezut că cele două lucrează cu lucruri necurate împotriva iubitei lui și s-a gândit să le dea o lecție pe care să nu o uite prea ușor.

Astfel că și-a lovit victima cu pumnii la nivelul capului, apoi a pus mâna pe un cuțit și a amenințat-o că o va face bucăți. Vecinii spun că acesta și-a bătut și mama.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și violare de domiciliu.

“La data de 06 decembrie 2022, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin în vârstă de 85 de ani din localitatea Oprișița, comuna Poienești, ar fi fost agresată, fiind indicat și un prezumtiv autor.

Urmare a agresiunii, victima a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Prezumtivul autor, bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitatea Oprișița, a fost transportat la Spitalul Județean Vaslui, Secția de Psihiatrie. Totodată, a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu”, a precizat reprezentantul IPJ Vaslui.

Bătrâna de 85 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență din Vaslui unde a primit îngrijiri medicale, iar agresorul fost transferat la Secția Psihiatrie. La câteva ore de la internare, acesta a forțat gratiile de la fereastră și a reușit să fugă din spital.

A doua zi după incident, agresorul a fost adus de fratele mai mare la Psihiatrie, încercând astfel să rezolve problemele cu băutura. Potrivit Poliției, agresorul are dosar penal pentru lovire sau alte violențe și violare de domiciliu, potrivit vremeanoua.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe