Patru primari, doi viceprimari și șapte consilieri locali au fost excluși din filiala PNL Olt: ”Împreună cu Biroul Judeţean al Filialei am decis să păstrăm alături de noi adevăraţii liberali”

Patru primari, doi viceprimari și șapte consilieri locali au fost excluși din filiala PNL Olt: ”Împreună cu Biroul Judeţean al Filialei am decis să păstrăm alături de noi adevăraţii liberali”
foto: Facebook

Patru primari, doi viceprimari și șapte consilieri locali au fost excluși din filiala Olt a PNL, după ce au fost analizate rezultatele obținute la alegerile europarlamentare, a anunțat Liviu Voiculescu, președintele organizației județene, potrivit Agerpres.

Așadar, spune președintele PNL Olt, excluderile au fost determinante de rezultatele slabe şi dezinteresul manifestat la alegerile europarlamentare ori de partizanatul cu adversari politici.

„Au fost excluşi, în urma deciziei Biroului Judeţean al PNL Olt, primarul oraşului Scorniceşti, Ion Prioteasa, primarul comunei Izbiceni, Marian Gulie, primarul şi viceprimarul comunei Pleşoiu, primarul şi viceprimarul comunei Vulpeni, patru consilieri locali de la Pleşoiu şi trei consilieri locali de la Vulpeni”, a spus Voiculescu.

Totodată, Liviu Voiculescu a menţionat că au mai fost decise şi alte măsuri ce vizează alte organizaţii locale liberale, fiind date şi mai multe avertismente. Viceprimarii şi consilierii liberali excluşi din partid îşi vor pierde mandatele, PNL urmând să transmită către consiliile locale documentele privind excluderile. Mandatele primarilor nu vor fi afectate de excluderea din PNL, scrie sursa citată.

„Împreună cu Biroul Judeţean al Filialei am decis să păstrăm alături de noi adevăraţii liberali, oameni care au muncit, s-au străduit şi au depus eforturi considerabile pentru ca vocea PNL să fie auzită în tot judeţul şi mesajul nostru să intre în fiecare casă. Alegerile europarlamentare au fost un test, unul pe care, din păcate, câţiva dintre membrii noştri l-au picat, fie pentru că au fost copleşiţi de dezinteres, fie pentru că au tratat cu indiferenţă importanţa acestor alegeri ori fie pentru că simpatiile au fost altele decât cele asumate la început de drum. Procentele obţinute de unii primari şi câteva organizaţii PNL din judeţ în urma alegerilor din 26 mai ne-au convins că este cazul să le redăm libertatea de a alege ceea ce doresc să facă în continuare şi alături de cine. Oricine altcineva în afara PNL. Noi, adevăraţii liberali care am rămas, le dorim succes!”, a scris vineri, pe facebook, Liviu Voiculescu.

Tags: