Paul Stănescu a ajuns luni dimineață la DNA (VIDEO)

Paul Stănescu a ajuns luni dimineață la DNA (VIDEO)
Foto: Inquam photos / Octav Ganea

UPDATE: Paul Stănescu a declarat că a fost citat ca martor într-un dosar ce are legătură cu perioada în care era președinte al Consiliului Județean Olt.

„Am stat 10, 15 minute maxim. Nu are nicio legătură cu TelDrum, cu Belina, cu nimic altceva cu Liviu Dragnea. Știu că astăzi e ziua lui de naștere. Îi urez la mulți ani. Să-i dea Dumnezeu sănătate și să revină lângă familie. Dosarul e în lucru. Eu am fost citat ca martor. Am fost citat marți. Nu are nicio legătură cu niciun coleg din partid. E de la Olt, din perioada în care eu eram președinte al Consiliului Județean. (…) Probabil există un denunț ceva, nu știu, în legătură cu un proiect chiar cu fonduri europene. Am dat declarații, am semnat și am plecat”, a spus Paul Stănescu.

Paul Stănescu s-a prezentat, luni dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, informează B1 TV.

Fostul vicepremier a stat circa 10 minute în sediul DNA. Pentru moment, nu se știe de ce baronul PSD de Olt a fost chemat în fața procurorilor.

Anul trecut, Stănescu a fost audiat de către procurorii anticorupție într-un dosar pe care aceștia voiau să-l redeschidă, cu privire la fapte de corupție ce ar fi fost săvârșite în 2010. Ulterior, dosarul a fost clasat pemotiv că acuzațiile din plângerea formulată s-au dovedit a fi neîntemeiate.

Este posibil ca Paul Stănescu să fie chemat la DNA în perioada următoare pentru a da declarații în dosarul ”Tel Drum”, în care fostul lider PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de fraude cu fonduri europene.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)