Ponta răspunde la acuzațiile de plagiat inventând un nou caz Grăjdan: Ministerul Agriculturii, "opinie separată" în procesul cu Dan Voiculescu

Ponta răspunde la acuzațiile de plagiat inventând un nou caz Grăjdan: Ministerul Agriculturii, "opinie separată" în procesul cu Dan Voiculescu

Așteptat de presă pentru a da explicații în legătură cu decizia de plagiat pe care a primit-o de la Universitatea București, premierul Victor Ponta a ieșit cu o declarație halucinantă. El l-a acuzat pe Traian Băsescu și PDL că încearcă să împingă Guvernul într-un nou scandal în cazul relației dintre Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, și liderul USL Dan Voiculescu!

Ar fi vorba despre cazul unui director din cadrul Ministerului Agriculturii, Rela Ștefănescu, numită de Gheorghe Flutur, care, împotriva normelor interne, ar fi trimis la Tribunalul București un raport de expertiză la care a atașat „o opinie separată” a unui expert cu care Ministerul nu are contract, în cazul procesului în care e implicat liderul USL Dan Voiculescu (Dosarul ICA – Detalii AICI). Ar fi practic vorba de un nou „caz Grăjdan„, pe care Ponta susține că „vigilența” lui Constantin l-a oprit.

Nu este clar dacă această situație de care a vorbit Ponta a reușit să influențeze procesul în care este implicat Dan Voiculescu, dar cert este că urmărirea cu atenție a acestui subiect de către Daniel Constantin, protejatul lui Voiculescu, ridică nenumărate semne de întrebare asupra corectitudinii ministerului în această cauză.

Ponta l-a mai ajutat o dată de Dan Voiculescu în acest proces, atunci când a mutat Monitorul Oficial în subordinea Guvernului special pentru a-l proteja pe senatorul USL. (Detalii AICI)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, se află într-un conflict de interese în acest caz. Mai exact, ministerul condus de acesta se află într-un proces în valoare de 60 de milioane de euro cu Dan Voiculescu. Ca și cum nu ar fi de ajuns, Daniel Constantin conduce o mașină deținută de Voiculescu, locuiește într-o casă deținută de Voiculescu și îi datorează șefului de la Intact suma de 300.000 de euro. (Vezi AICI ce zice Ion Iliescu de situația lui Daniel Constantin).

Ponta inventează un nou caz Grăjdan

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21783').select();" id="embed_text_21783" />