Prima comună din România în care va ajunge metroul. Băluță: „Continuăm să prioritizăm transportul public și încurajăm transportul alternativ”

Prima comună din România în care va ajunge metroul. Băluță: „Continuăm să prioritizăm transportul public și încurajăm transportul alternativ”
Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 / Foto: Facebook: Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4 anunță prelungirea liniei de metrou M2 dincolo de Centura Capitalei, în comuna Berceni. Astfel, localitate urmează să devină prima comună din Româna în care va avea o stație de metrou.

„Extindem Bucureștiul! Prelungim linia de metrou M2 și dincolo de centură, în comuna Berceni, localitate ce devine astfel prima comună din România cu acces la transport public de mare capacitate.

Acesta reprezintă totodată unul dintre primii pași pentru creionarea viitoarei zone metropolitane Bucureşti-Ilfov”, a explicat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Daniel Băluță: Transformăm zona într-una atractivă pentru investitori

Totodată, edilul Sectorului 4 anunță că vor continua dezvoltarea, zona urmând să fie una atractivă pentru investitori.

„Continuăm să prioritizăm transportul public și încurajăm transportul alternativ, pentru creșterea gradului de confort urban. În plus, transformăm zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică și o viață mai bună pentru oameni”, a transmis Daniel Băluță.

Ultima oră
15:56 - Interlop din Târgoviște, arestat după ce s-a filmat pe Facebook consumând droguri și amenințându-l cu pistolul pe șeful poliției Dâmbovița
15:29 - China se confruntă cu cel mai mare focar de Covid-19 de când virusul a apărut la sfârșitul anului 2019. Varianta Delta a generat o explozie a cazurilor noi
15:00 - Ministerul Justiției anunță o execuție bugetară de peste 96%, în primul semestru
14:58 - Florin Cîțu: „Parlamentul nu și-a făcut treaba în ceea ce privește transportul cu animale vii. Voi relua cu celeritate demersurile pentru a corecta legislația” / USR, criticat dur de Agent Green
14:36 - Președintele Afganistanului acuză SUA pentru degradarea securității în urma ofensivei talibanilor
14:32 - Alis Grasu, managerul Ambulanței București-Ilfov, recomandări pentru populație pe fondul temperaturilor caniculare: Indicat ar fi să stăm în casă între 11 și 18 (VIDEO)
14:08 - 2 sportivi nevăzători pleacă să cucerească cel mai înalt punct din Europa. După expedițiile pe Kilimanjaro și Mont Blanc, Răzvan Nedea și Alex Benchea urcă pe Vârful Elbrus
14:02 - Președintele Klaus Iohannis: Pandemia a condus la creștere alarmantă a rasismului, a antisemitismului și a discursurilor motivate de ură
13:34 - Avertismentul medicilor: „Întâmpinăm invazia de Delta cu cea mai mare relaxare din Europa. Prioritatea a fost relaxarea, nu prevenirea unui nou val”
13:31 - Un român, prins în Austria cu 17 imigranţi înghesuiţi într-o dubă