Radu Oprea: Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul. PSD nu va vota un nou guvern Florin Cîțu și nu va susține un guvern minoritar (VIDEO)

Radu Oprea: Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul. PSD nu va vota un nou guvern Florin Cîțu și nu va susține un guvern minoritar (VIDEO)

PSD a anunțat, luni, prin vocea purtătorului de cuvânt, Radu Oprea, că va lua o decizie cu privire la depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului în funcție de hotărârea care se va lua în ședința de luni a coaliției de guvernare. ”Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul”, a spus Radu Oprea, adăugând că PSD nu va vota în Parlament un nou guvern condus de Florin Cîțu sau un guvern minoritar.

Ce spune purtătorul de cuvânt al PSD despre depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

”PSD a anunțat că vom depune o moțiune în această sesiune. Exisă un singur glonț pe care avem voie să-l tragem. Acesta este într-o țină mișcătoare. Dacă USR PLUS decid azi să se retragă de la guvernare, acastă țintă mișcătoare dispare.

În aceste condiții, o moțiune de cenzură trebuie depusă atunci când știm că vom avea rezultate.

Acești oameni sunt decuplați, sunt în zona lor de confort și nu își dau seama ce se întâmplă în România, cum trăiesc românii”, a spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Radu Oprea a dat asigurări însă că PSD nu va acorda votul în Parlament unui nou guvern condus de Florin Cîțu.

”Totul este în funcție de ce hotărăsc azi cei de la guvernare. Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul.

PSD nu va vota un nou guvern Florin Cîțu și nu va susține un guvern minoritar”, a mai spus reprezentantul PSD.

Radu Oprea: Dacă USR PLUS hotărăsc să iasă de la guvernare, moțiunea de cenzură nu-și mai are rostul. PSD nu va vota un nou guvern Florin Cîțu și nu va susține un guvern minoritar

Liderii coaliției de guvernare ar urma să se reunească, luni, într-o ședință, prima de după revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, decizie ce a generat tensiuni între partenerii din Executiv.

Ultima oră
13:05 - Ludovic Orban: Președintele României a încălcat Constituția / Comsia de control al SRI ar trebui să cerceteze subiectul / Cîțu nu înțelege ce partitură a jucat și că a fost un pion pe tabla de șah, nicidecum regina (VIDEO)
13:05 - Florin Cîțu: Astăzi semnăm PNRR, este un moment istoric. Primii bani vor veni la începutul lui decembrie
12:56 - Florin Cîțu, despre situația pandemiei de COVID-19: Ținta pentru Ministerul Sănătății este de 2.000 de paturi la ATI (VIDEO)
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani