Rareș Bogdan: Eugen Nicolicea va deveni ministrul Justiției când voi fi eu președintele Chinei (VIDEO)

Rareș Bogdan: Eugen Nicolicea va deveni ministrul Justiției când voi fi eu președintele Chinei (VIDEO)

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, crede că deputatul Eugen Nicolicea nu are șanse să ajungă ministru al Justiției.

”Domnul Nicolicea va deveni ministrul Justiției când voi fi eu președintele Chinei. Șansa ca eu să ajung președintele Chinei e mai mare decât ca Eugen Nicolicea să ajungă la ministerul Justiției.

Eugen Nicolicea este unul dintre cei mai rușinoși bolșevici, la al șaselea sau al șaptelea mandat în Parlament, un personaj de un grobianism înfiorător, de un tupeu inimaginabil. (…)

Eu cred că asta este sfidarea supremă a domnului Dragnea la adresa sistemului de justiție din România. Să-l propui pe Eugen Nicolicea la Ministerul Justiției echivalează cu tupeul de a pune să joace fotbal în echipa națională a României un om ajuns la 70 de ani”, a declarat Rareș Bogdan.

Tudorel Toader și-a înaintat, joi, demisia din funcția de ministru al Justiției și a menționat că își va exercita atribuțiile până la numirea unui nou titular al portofoliului.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis miercuri președintelui Klaus Iohannis propunerea de revocare din funcție a ministrului Justiției, Tudorel Toader. PSD l-a propus în locul acestuia pe deputatul Eugen Nicolicea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:08 - Nelu Tătaru: Mă aștept să se generalizeze certificatul verde / Sunt sectoare cu contact direct și repetat cu cetățenii, haideți să le facem sigure – facem vaccinul gratuit sau facem testele pe banii noștri
22:39 - Polonia, sancționată cu cea mai mare amendă zilnică din istoria UE pentru că nu a oprit exploatarea la mina Turow
22:28 - Nelu Tătaru spune că statele cu o rată mare de vaccinare se tem că românii și bulgarii ar putea întreține pandemia
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu