Rareș Bogdan: PNL taie posturile de LUX ale clientelei politice plătite cu indemnizații de uriaşe

Rareș Bogdan: PNL taie posturile de LUX ale clientelei politice plătite cu indemnizații de uriaşe
Sursă foto: Facebook / Rareș Bogdan

Nu se poate să putem hrăni 70/80 de milioane de oameni şi să nu fim în stare nici măcar să ne hrănim pe noi sau să nu fim în stare să sprijinim micii fermieri şi producători, a precizat Rareș Bogdan într-o postare de pe Facebook, de sâmbătă.

„Nu se poate să putem hrăni 70/80 de milioane de oameni şi să nu fim în stare nici măcar să ne hrănim pe noi. Nu se poate să fim singura ţară care importă peste 70%, adică 84%, aluat congelat din care spunem că mâncăm zilnic pâine “proaspătă”, a spus fostul jurnalist.

În continuare, el a vorbit de o serie de probleme din sistemul agricol.

„Nu se poate să nu fim în stare să sprijinim micii fermieri şi producători, agricultură şi zootehnia românească, astfel încât să importăm până şi pătrunjel, mărar, cartofi şi usturoi în cantităţi de peste 70% din ce se vinde şi cumpăra pe piaţa românească”, a adăugat Rareş Bogdan.

„Nu se poate că din lipsa centrelor de colectare să fie nevoiţi mii de crescători de vite sau oi să să dea laptele animalelor sau să îl arunce pe câmp. Şi exemplele sunt înfiorător de multe acum despre lucruri care nu merg, dar cu soluţii clare şi unele imediate, de rezolvat chiar şi din Opoziţie!”, a completat el.

Postarea de sâmbătă dimineaţă a lui Rareş Bogdan a venit după o alta în care a precizat că PNL va tăia posturile de lux ale clientelei politice plătită cu indemnizații de uriaşe.

„PNL taie posturile de lux ale clientelei politice plătită cu indemnizații de uriaşe. Nu vor mai fi 7 membri în consilii de administrație bănoase. Maxim 3.

Un bugetofag de lux al PSD, ALDE sau UDMR nu poate fi în mai mult de un consiliu de administrație, nu în 3, nu în 5, nu în 7! Unul singur. Voi cere parlamentarilor PNL să taie prin lege numărul bugetarilor de lux care căpușează banii românilor! În regim de urgență”.

Postarea originală de pe Facebook a lui Rareş Bogdan

Tags:
Ultima oră
18:59 - Activiștii de mediu, bătuți și umiliți de mafia lemnului. Infractorii i-au dezbrăcat la pielea goală (VIDEO)
18:58 - Mihai Dragolea, jurnalistul bătut când documenta mafia pădurilor: S-au năpustit asupra noastră cu topoare și bâte. Să ataci așa în 2021 înseamnă că ai foarte mult furt de acoperit în spate și ai de pierdut sume enorme (VIDEO)
18:05 - Probleme la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Anunțul Nuclearelectrica
18:03 - Guvernul a aprobat lista restricțiilor pentru persoanele nevaccinate anti-COVID-19 / Certificatul verde, obligatoriu la spectacole, cinema, nunți, botezuri dacă incidența sare de 3 la mie
17:47 - Primul oraş din România care revine în scenariul roșu din cauza infectărilor cu coronavirus
17:31 - Decizie controversată a unui primar USR-PLUS: Festival cu specific german, în loc de zilele municipiului. „Va fi adresat tuturor, indiferent de gen”
17:23 - Zeci de ONG-uri cer anchetă transparentă în cazul jurnaliștilor și activistului de mediu bătuți într-o pădure din Suceava / Mafia lemnului lucrează nestingherită în fieful lui Gheorghe Flutur, om cu influență din #echipacâștigătoare
16:53 - Acuzații de fraudă la alegerile din USR-PLUS. Se solicită suspendarea procedurii
16:22 - Răzvan Cherecheș: „Pregătiți-vă! Ne așteaptă o iarnă lungă, cu multe restricții!”
16:16 - Motivul pentru care Ion Țiriac a lipsit de la cununia Simonei Halep. Ilie Năstase l-a dat de gol: „Eu așa am înțeles”