Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor (VIDEO)

Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor (VIDEO)
Foto: Facebook @ Răzvan Bezdedeanu

Răzvan Bezdedeanu, președintele USR PLUS Buftea, este implicat direct în mafia gunoaielor, arată o investigație realizată de Expresul de Buftea, care a explicat că, teoretic, politicianul a scăpat proprietarul unui depozit ilegal de 84 de tone de deșeuri, pe un amplasament ilegal.

Președintele USR PLUS Buftea, implicat direct în mafia gunoaielor

Garda de Mediu a făcut un control la Crevedia, în condițiile în care mai mulți localnici reclamaseră mirosuri suspecte, și au găsit în curtea proiectului în cauză mai multe feluri de deșeuri – într-un cort uriaș au găsit deșeuri din construcții, inclusiv polistiren și plastic.

Este vorba despre proiectul „Hale producție și depozitare”, pentru care nu exista niciun document, cu excepția unui nesemnificativ certificat de urbanism, o decizie a etapei de încadrare a APM Dâmbovița și un aviz de la Apele Române.

Firma respectivă a prezentat două contracte pentru valorificarea și eliminarea deșeurilor – unul cu URBAN SA și un altul cu GENERAL WASTE MANAGEMENT SOUTH-EST EUROPE SRL, firma președintelui USR PLUS Buftea, care mai are o firmă cu același obiect de activitate și nume aproape identic, dar în localități diferite, la Buftea și la Ștefănești.

Nu existau documente de transport și nici formulare de încărcare-descărcare pentru deșeurile găsite în curtea proiectului de la Crevedia. Deși nu a găsit nimic în neregulă la sesizarea făcută în mai de Expres de Buftea, de această dată Garda de Mediu a găsit o mulțime de nereguli: „Probabil între timp, s-a schimbat ceva în comisariatul de la Dâmbovița. Probabil comisarul șef Berceanu (USR PLUS) s-a implicat”, spune publicația.

Teoretic, scrie Expres de Buftea, Răzvan Bezdedeanu l-a scăpat pe cel cu depozitul ilegal de 84 de tone de deșeuri în mod aparent legal, deșeuri transportate acolo ilegal de nu se știe cine și din ce sursă, pe un amplasament ilegal.

Cel mai probabil deșeurile au fost colectate din zonă și la fel de probabil s-au încasat bani negri pe colectarea acelor deșeuri, eliminate nu se știe cum.

Potrivit Expres de Buftea, investigația nu ar fi fost posibilă fără ajutorul USR Crevedia.

Cu o zi înainte de ședința CL Crevedia pentru aprobarea PUZ-ului, Răzvan Bezdedeanu l-a invitat pe consilierul local USR PLUS din Crevedia, iar acesta susține că discuția a fost chiar despre depozitul ilegal de gunoi, dar și despre jurnalistul care a realizat de investigația de la Expres de Buftea: „Tactici mafiote, da”, spune ziaristul.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său