Robert Sighiartău, de Ziua Internațională a Familiei: Niciun alt aranjament nu poate face ce fac o mamă și un tată uniți în căsătorie pentru copiii lor și, implicit, pentru națiune

Robert Sighiartău, de Ziua Internațională a Familiei: Niciun alt aranjament nu poate face ce fac o mamă și un tată uniți în căsătorie pentru copiii lor și, implicit, pentru națiune
Foto: Robert Sighiartău / Facebook

Familia are un rol unic, de neînlocuit în societate, căci dă tărie și viitor unui popor, a susținut deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, de Ziua Internațională a Familiei.

Acesta a mai susținut că România e mai rezistentă în fața crizelor dacă are familii unite, în care copii cresc pe baza valorilor care deosebesc binele de rău.

Nicio altă instituție nu poate face ce fac o mamă și un tată uniți în căsătorie pentru copiii lor și, implicit, pentru națiune, a mai susținut Sighiartău.

Mesajul lui Robert Sighiartău de Ziua Internațională a Familiei

„La mulți ani de Ziua Internatională a Familiei !

Familia are un rol unic, de neînlocuit în societate:
​- este locul unde se plămădesc viața și viitorul națiunii,
​- locul în care se nasc, se cresc și se oferă educație copiilor.

Familiile puternice dau tărie și viitor unui popor.

România este mai puternică și mai rezistentă în fața tuturor crizelor dacă are familii unite, care își cresc frumos copiii, pe baza valorilor care deosebesc Binele de Rău.

Ce ne dă tărie și ne ține laolaltă: Familia, limba, credința, buna creștere, puterea de a deosebi binele de rău. Acestea sunt instituții și valori fără de care ne risipim.

Nicio altă instituție și niciun alt aranjament între indivizi nu pot face ceea ce fac o mamă și un tată uniți în căsătorie pentru copiii lor și, implicit, pentru viitorul nostru ca națiune.
Dumnezeu să binecuvinteze România !”, a scris Robert Sighiartău, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe