Scandal în interiorul PSD. 59 de primari au semnat o rezoluție de susținere a premierului Sorin Grindeanu, căruia Dragnea i-ar fi cerut demisia

Scandal în interiorul PSD. 59 de primari au semnat o rezoluție de susținere a premierului Sorin Grindeanu, căruia Dragnea i-ar fi cerut demisia
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Remanierea bate la ușă în guvernul României, iar unele surse politice susțin că Liviu Dragnea i-ar fi cerut luni seară demisia lui Sorin Grindeanu. La aceste informații au reacționat și 59 de primari PSD din Timiș care au semnat o rezoluție de susținere a premierului ce va fi înaintă în Comitetul Executiv Național al partidului.

"Noi avem 59 de primari în judeţul Timiş şi mare parte dintre ei au dorit să primească mai multe informaţii, să ştie exact care este situaţia şi ce se întâmplă, îngrijoraţi fiind de informaţiile care au apărut în presă, cum că premierul ar urma să fie schimbat”, a afirmat Lucian Ursuleţu, Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, potrivit Gândul.

"S-a adoptat o rezoluţie de susţinere a premierului Sorin Grindeanu şi de continuare a implementării programului de guvernare pentru care am fost votaţi în 2016. Cu această rezoluţie se merge în comitetul executiv naţional”, a continuat Ursulețu.

Anumite surse politice au susținut că în urma evaluării făcute guvernului, Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia lui Sorin Grindeanu, dar acestea sunt contrazise de alte surse care susțin că ar fi vorba doar de 5 miniștri. (Detalii AICI)

Decizia finală va fi luată miercuri în cadrul Comitetului Executiv al PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe